fredag 28 augusti 2009

Mediaövervakning

Det är väl själva bövelen att esoteriska frågor ska vara så nerhysjade. Jag läste på Sourze, Torbjörn Sasserssons inlägg om parapsykologiska fenomen som tystas ner. Han har varit i konflikt med svt för de vill inte ha med hans dokumentär, bl.a. Det verkar som de flesta sandal-streetsmart-kepa-epa-svensson-pk eller vad?går och bär på ett slags "tomtar-och-troll-förakt" mot såna här frågor. Det är mest för att de inte varit med om något speciellt uppseendeväckande i sina liv, eller har jag fel. Varenda människa går väl och bär på en osannorlik upplevelse? Något litet som råkade ske, ett möte utan anledning, är vasen röd, eller har den en annan färg jag inte kan se?, möte med okänd kraft, eller liknande...

Det var vad jag hade på hjärtat denna gång...

2 kommentarer:

Rex Regeborg sa...

Världen är magisk rakt genom. Det faktum att energi överhuvudtaget manifesterar sig som det vi uppfattar som materia är helt unikt och en abnormalitet i universum. 96% av all tillgänglig energi gör _inte_ så. Att 4% av den gör så, är läckert.

Rex Regeborg sa...

Därmed sagt är varenda pryl man ser ganska ball och magisk. Ett bord, en sten, en i skogen bortglömd orienteringskontroll.